Wil jij weer kleur
in jouw loopbaan?

Wil jij weer
kleur in jouw
loopbaan?

loopbaancoaching: 1-op-1 of in een kleine groep

Misschien is een coachingsprogramma niet helemaal wat je zoekt, maar zou je het wel fijn vinden om met mij samen te werken omdat je vragen hebt over een bepaald onderwerp of thema, of ergens tegenaan loopt in jouw werk. Dat kan! Hieronder een aantal thema’s die aan bod kunnen komen.  Mocht hieronder nou niet staan waar je naar op zoek bent, neem dan even contact met me op en dan bespreken we wat er mogelijk is.

solliciteren/cv

Ben jij aan het solliciteren maar kun je wat hulp gebruiken in de voorbereiding? Wil je het gesprek oefenen, of dat ik met je meedenk over hoe je het aan wilt pakken?

Of misschien wil je wel gerichte hulp bij het maken van je CV? Zou je graag een CV hebben dat toegespitst is op jouw verhaal en unieke talenten? Een CV dat uitnodigt om contact met je op te nemen?

prijs op aanvraag

lotgenoten borrel

Loop jij vast in je werk en heb je het gevoel dat je de enige bent? Heb je het er wel over met familie en/of vrienden maar begrijpen zij ook niet helemaal hoe het is? Zou je er graag eens met andere vrouwen over willen praten maar ken je verder niemand in hetzelfde schuitje?

Ik organiseer borrels waarbij je – onder het genot van lekkere  hapjes en drankjes – op een laagdrempelige manier in contact kunt komen met andere vrouwen die hetzelfde meemaken. Gewoon omdat het fijn is om onder lotgenoten te zijn, om verhalen en ervaringen te delen maar zeker ook om elkaar te motiveren en inspireren!

prijs op aanvraag

onzekerheid in je werk

Heb jij last van onzekerheid in je werk? Zit je jezelf in de weg? Misschien heb je faalangst of wordt je tegengehouden door belemmerende gedachtes die je elke keer onderuit halen?

Wees gerust, je bent zeker niet de enige. Maar dat betekent niet dat je het erbij moet laten zitten natuurlijk. Ik help je graag om van je belemmerende gedachtes en onzekerheden af te komen zodat ook jij met meer rust en vertrouwen  je werk kunt gaan doen.

prijs op aanvraag

netwerken

Krijg je alleen al buikpijn bij het idee van netwerken? Breekt het zweet je uit als je je verhaal moet doen bij mensen die je niet goed kent?

Neem contact met me op zodat ik je kan helpen om jouw manier van netwerken te ontdekken. Want er is niet één standaard manier, het gaat er juist om dat je – ook bij netwerken – dicht bij jezelf blijft. Alleen dan kun je met vertrouwen netwerken en ga je er ook echt iets uithalen, en er plezier aan beleven.

prijs op aanvraag

Let’s make a difference

Maak je keuze

4 + 9 =