coachingsprogamma

nooit meer twijfelen

 

coachingsprogamma

nooit meer twijfelen

 

werk….pfff….

Werk, je weet even niet zo goed wat je daarmee aan moet. Het kost je energie, je kunt je draai niet vinden maar je weet ook niet zo goed hoe nu verder. Je hebt namelijk geen duidelijk beeld van je talenten, je weet niet waar je energie van krijgt, je ziet je loopbaanpad niet helder voor je en bovendien is werk voor jou dé plek waarin je onzekerheden en twijfels de vrije hand krijgen. Ze houden je klein, ze zorgen ervoor dat je niet helemaal jezelf durft te zijn en je laat kansen aan je voorbij gaan doordat je belemmerende gedachtes allerlei drempels opwerpen.

Dit alles leidt ertoe dat je gefrustreerd raakt en soms wellicht zelfs een tikkeltje wanhopig.  Je verlangt ernaar werk te vinden dat écht bij je past, bij het verschil dat je wilt maken, dat past bij alle andere dingen in je leven die ook belangrijk voor je zijn. En daarom weiger je genoegen te nemen met jouw werk situatie zoals ‘ie nu is. Je wilt het anders, en je weet diep van binnen ook dat het anders kan. Alleen kom je er zelf niet uit.

Je hebt namelijk al op eigen houtje geprobeerd antwoorden te vinden. Maar alle persoonlijkheidstestjes, talentenlijstjes en doorgebladerde vacatures hebben je het antwoord niet gebracht. Je voelt je wellicht zelfs nog meer in de war dan ervoor. De goedbedoelde adviezen van vrienden en familie hebben ook niet geholpen.

Je hebt iemand nodig die je helpt échte antwoorden te vinden op de vragen die je hebt. Maar ook iemand die ziet wie je bent, wat je kunt en die op een liefdevolle maar actiegerichte manier met je communiceert. Zodat je nu wel die stappen gaat zetten die je wilt zetten, en die ook nodig zijn om van werk iets te maken waar je blij van wordt en trots op kunt zijn!

het hoeft niet zo moeilijk te zijn..

Ook voor jou bestaat er zoiets als een droombaan. Werk waar je zoveel plezier aan beleeft, en dat zo goed bij jou past, en bij jouw unieke talenten, dat de twijfels die je voorheen wellicht had, als sneeuw voor de zon verdwijnen. 

Met Nooit Meer Twijfelen kun je die droombaan werkelijkheid laten worden.

Dit coachingsprogramma is gebaseerd op de bewezen effectieve droombaanmethode zoals ontwikkeld door Maartje Koppen (www.maartjekoppen.nl), en daarmee het meest complete en persoonlijke coachingsprogramma als het gaat om het vormgeven van jouw droombaan en deze ook echt werkelijkheid laten worden.

Hieronder lees je wat het programma precies inhoudt.

 

ga op ontdekkingstocht

Nooit Meer Twijfelen is een uniek coachingsprogramma omdat het groepscoaching combineert met individuele, super persoonlijk begeleiding en coaching van mij. 

Het programma bestaat uit 14 stappen waarvan er elke week een wordt vrijgegeven. Deze doorloop je in je eigen tempo zodat er ook genoeg tijd overblijft voor andere zaken die belangrijk voor je zijn zoals je sociale leven, sport of een gezin. Maar na 14 weken is het nog niet klaar. Nee, je wordt in totaal 5 maanden begeleid. Genoeg tijd voor jou om alles wat je aangereikt wordt in de praktijk te brengen. En het geeft mij de tijd om je uitgebreid van feedback en advies te kunnen voorzien en met je mee te kunnen kijken als je met netwerken en solliciteren aan de slag gaat.

 

wat levert het je op?

 1. Zelfkennis in de vorm van weten wat je talenten zijn, en waar je energie van krijgt
 2. Je weet welke werkomgeving bij je past
 3. Een helder beeld van jouw droombaan
 4. Een onderscheidend CV
 5. Een toename van je zelfvertrouwen
 6. Rust omdat je je niet meer hoeft af te vragen, ‘ is dit het nou?’
 7. Niet meer met tegenzin naar je werk
 8. Positieve energie

Inhoud programma

 1. Droombaantalenten
  – energiegevers & interesses
  – talenten
  – jij als persoon
  – dromen
 2. Droombaanomgeving
  – ideale werkomgeving
 3. Droombaanmindset
 4. Breng jouw droombaan naar buiten
  – 
  jouw persoonlijk profiel
  – een onderscheidend CV
  – jouw personal brand
  – effectief inzetten van social media
  – netwerken
 5. Droombaandoorbraak
  – vacatures zoeken & selecteren
  – solliciteren
  – concreet actieplan
  – actie!

wat je concreet krijgt

 • Levenslang toegang tot de online leeromgeving met de 5 modules met 14 weken lang  een nieuwe stap, 24/7 online bereikbaar, die jou door het proces loodsen op weg naar jouw droombaan;
 • Video’s, werkboeken, checklisten en spiek-brieven die je inzicht geven, aan het denken zetten, laten reflecteren en leren en zorgen dat je nog sneller stappen zet;
 • Persoonlijke feedback en coaching om je nog meer inzichten op te laten doen;
 • Inspiratie & motivatie die aanzetten tot actie;
 • Toegang tot de online community met gelijkgestemden die je steunen, tips geven en een nieuw netwerk bieden;
 • En live contactmomenten tijdens Turbosessies, Online Trainingen, workshops, borrels en coachingsessies die zorgen dat je echt resultaat boekt.

Kimberly is een fijne coach die de tijd neemt om samen aan je vraag te werken. Ze is kritisch, creatief en een heel fijne gesprekspartner die mij goed heeft geholpen om weer te ontdekken wat ik belangrijk vind in mijn werk en waar ik plezier uit haal. Absolute aanrader!

– Inge –

overleggen of dit programma geschikt is voor jou?

Heb je vragen over het programma?
Of wil je graag een keer Skypen om te bespreken of het programma voor jou een optie zou kunnen zijn?

Stuur me dan even een mailtje via het contactformulier onderaan deze pagina en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Wel goed om te weten: ik werk alleen met gemotiveerde mensen. Mensen die weten dat als ze verandering willen in hun leven, dat ze daar zelf verantwoordelijk voor zijn. Mensen die nieuwsgierig zijn naar zichzelf, en de wereld om hun heen. Mensen die de confrontatie met zichzelf durven aangaan en echt bereid zijn de diepte in te gaan. 

 

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het volgen van dit programma me?

Qua gemiddelde kun je aanhouden dat je per week ongeveer een dagdeel bezig bent met de werkboeken en oefeningen.

Mijn werkgever wil betalen. Kan dat ook?

Jazeker kan dat. Wat fijn dat je op die manie gesteund wordt. Neem even contact met me op en dan regelen we dat de factuur naar je werkgever wordt gestuurd.

5 maanden duurt zo lang. kan het ook sneller?

Nee, helaas. Er is bewust voor gekozen om het programma 5 maanden te laten duren. Het proces heeft tijd en ruimte nodig.

kan ik ook in termijnen betalen?

Ja dat kan. Je kunt het bedrag in één keer voldoen, of verspreid over 3 termijnen.

Let’s make a difference

Maak je keuze

10 + 9 =